Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند وقتی است که نجوای راه‌اندازی خط تولید داکت اسپلیت جی‌پلاس از گوشه و کنار صنعت به گوش می‌رسد و سرانجام شرکت مهندسی و مشاوره صنایع مبتکران گلدیران، خط تولید داکت اسپلیت اینورتر جی‌پلاس را در اواسط تیرماه در محل کارخانه کاسپین گلدیران واقع در قزوین افتتاح خواهد کرد.

شرکت مهندسی و مشاوره صنایع مبتکران گلدیران در حوزه فنی-مهندسی، واردات، توزیع و خدمات پس از فروش محصولات تهویه مطبوع خانگی و صنعتی برندهای LG،  Rhoss، Midea و GPlus همواره در بازار صنعت ساختمان، حضور پررنگی داشته و اکنون تولید داخلی را هم به فعالیت‌های خود اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فاز اول تولید 4000 دستگاه داکت اسپلیت اینورتر (اسپلیت کانالی کم مصرف) در دستور کار این شرکت قرار گرفته و ظرفیت تولید سالانه تا 15000 دستگاه داکت اسپلیت اینورتر جی‌پلاس در سال اول در نظر گرفته شده است. در واقع شروع اولیه­ی تولید داخلی محصولات تهویه مطبوع خانگی و صنعتی شرکت مهندسی و مشاوره صنایع مبتکران گلدیران است که راهی است برای تولیدات محصولات دیگر این شرکت.

از خصوصیات بارز خط تولید این شرکت، انجام تست عملکردی کلیه محصولات در حین فرآیند تولید است. در فرآیند تست دستگاه­ها، پارامترهای مهم عملکردی شامل دما، فشار، میزان مصرف برق، هوادهی و... بررسی و از نظر کیفی کنترل می­گردد و همین موضوع می‌تواند نقطه تمایز این برند ایرانی باشد.

با توجه به اینکه ایران کشوری خشک و گرم است و کم آبی در آن مشهود است؛ استفاده از داکت اسپلیت به عنوان راه­حلی در جهت صرفه­جویی در مصرف آب و داشتن تهویه مطبوع پیشنهاد می­شود که خود می­تواند جایگزین مناسبی برای کولر آبی باشد. زیرا داکت اسپلیت باعث حذف مصرف آب می­شود؛ در صورتی که کولر آبی در هر ساعت به طور متوسط 25 تا 30 لیتر آب مصرف می­کند که برابر روزانه حداکثر تا 450 لیتر است. کولر آبی در مناطق شرجی و رطوبت بالا و همچنین کاهش راندمان در دمای بالاتر از 40 درجه سانتی­گراد کارآرایی چندانی ندارد. منتهی داکت اسپلیت اینورتر قابلیت نصب در تمامی اقیلم­های جغرافیایی ایران را دارد. همچنین این دستگاه از ورود هوای خارجی با آلودگی بالا بدون فیلتراسیون به داخل فضای داخل ساختمان جلوگیری می­کند؛ اما ورود آلودگی و گرد و غبار از طریق کولر آبی بسیار شایع است.

استفاده از داکت اسپلیت باعث حذف سیستم رادیاتور، موجب کاهش هزینه اولیه و عدم اشغال فضای مفید برای دکوراسیون داخلی می­شود. به عنوان نمونه، برای یک ساختمان 5 طبقه 10 واحدی با متراژ متوسط هر واحد 100 متر مربع میزان فضای اشغال شده در مجموع طبقات تقریبا برابر با 8 متر مربع است که با در نظر گرفتن قیمت متوسط تقریبی 40 میلیون تومان در هر متر مربع در تهران در مجموع حدود 320 میلیون تومان در صورت استفاده از سیستم داکت اسپلیت فضای مفید ساختمان افزایش خواهد یافت.

با توجه به نکات گفته شده و همچنین تاثیر بر خودکفایی و اقتصاد کشور، مزایای دیگر تولید این کالا مانند کاهش مصرف انرژی، استفاده از مبرد R410A، دوستدار محیط زیست و... برای شرکت مهندسی و مشاوره صنایع مبتکران گلدیران حائز اهمیت است.

پربیننده ترین آشنایی با برندهای لوازم خانگی با بیشترین رضایت از محصولات پنج وسیله برقی کوچک که در تمیز ماندن خانه به شما کمک خواهد کرد بررسی ۲مورد از بهترین سیستم های استریو خانگی در سال۲۰۲۱ لوازم خانگی در صدر کالاهای قاچاق

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تهویه مطبوع داکت اسپلیت اینورتر تهویه مطبوع کولر آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت دانشمندان جوان در دستور کار صنعت تاسیسات دریایی قرار دارد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شیوا امروز در حاشیه دومین روز بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، در جریان امضای تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی بین شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر از تشکیل کمیته راهبردی پژوهش و فناوری این شرکت خبر داد و گفت: این کمیته با همراهی دانشگاه های مختلف کشور از جمله دانشگاه شریف و امیرکبیر، استفاده از تکنولوژی های جدید و بومی و جذب نیروهای مستعد را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: جهش تولید که از اهداف کلان کشور به شمار می آید، باتکیه بر توان نیروی انسانی و زیرساخت های کارآمد شرکت هایی همچون شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران تحقق خواهد یافت و اکنون باید با بومی سازی دانش و فناوری های جهانی، نقش تاثیرگذار خود را ایفا کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر و معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف، به نمایندگی از این دانشگاه ها، این تفاهم نامه را با شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی امضا کردند.

انتهای پیام/

مریم بهنام راد

دیگر خبرها

  • معرفی ۸۴۰ نیاز فناورانه در نمایشگاه نفت
  • ظرفیت دانشمندان جوان در دستور کار صنعت تاسیسات دریایی قرار دارد
  • توسعه‌ تولید از میدان‌های نفتی با استفاده از ظرفیت دانش بنیان
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند